STORITVE

PRODAJA

Naša vozila so v večini uvožena iz tujine, nekatera pa so kupljena v Sloveniji. Del vozil, predvsem starejših, pa je vozil ki so bila vzeta v račun. Vsa naša vozila iz uvoza so evropskega porekla in imajo znano vso zgodovino in so odlično ohranjena. Za vsa uvožena vozila je urejena dokumentacija poravnani vsi davki tako da vas čaka le registracija vozila. Za vsako vozilo katero bi kupili pri nas vam z veseljem pokažemo številko šasije (VIN) in potem lahko preverite pri pooblaščenih serviserjih vse v zvezi z vozilom. Za vsa vozila pri nas prejmete 30 dni garancije ob prehodnem dogovoru se pa tudi lahko sklene garancija za 12 oziroma 24 mesecev. Oglejte si našo ponudbo rabljenih vozil oziroma nas obiščite na našem naslovu, kjer vam bomo prijazno pokazali željeno vozilo in se bomo z njim skupaj zapeljali za lažjo odločitev nakupa.

ODKUP

Ko pride želja po novem vozilu je po navadi potrebno prodati svoj stari avto slednja pa večini predstavlja veliko breme in izguba potrpljenja ter časa. Če se odločite novejše in boljše  vozilo kupiti pri nas vam vaš stari avto z veseljem vzamemo v račun oziroma ga lahko vnovčite za polog pri novem vozilu. V primeru da ste se za nakup vozila odločili drugje in bi svoje vozilo radi samo prodali nas kontaktirajte in bomo skupaj ocenili vaše vozilo in skupaj določili odkupno ceno za vaše staro vozilo in tako bo lažje iti po novega.

UVOZ VOZIL

Če v naši trenutni zalogi ni vozila po vaših željah vam ga lahko po naročilu uvozimo. Kontaktirajte nas in se bomo skupaj dogovorili o željenem vozilu.

GARANCIJA

Za  vsa vozila kupljena pri nas prejmete 30 dni garancije ob predhodnem dogovoru se lahko sklene garancija za 1 ali 2 leti pri našem pogodbenem partnerju GSV GARANCIJE.

FINANCIRANJE

Za vsa vozila Vam uredimo ugodno financiranje ali leasing ali kredit odvisno do vaše plačilne sposobnosti oziroma želja. Svetujemo vam pri izbiri najbolj optimalnega financiranja za vas da vaše denarnica nebo občutila prevelike spremembe.

ZAVAROVANJE

Ko se odločite za nakup vozila pri nas vam uredimo od 35-50% popusta na osnovno ali kasko zavarovanje.

OGLEJTE SI PONUDBO VOZIL

ANTONIO

 

031 504 098

 

 

Odpiralni čas: 

 

 

Po predhodnem dogovoru obvezna najava preko maila avtocenter.kad@gmail.com ali gsm